بهترین مسیر مهاجرت
- بهدست: Ali
- دستهبندی: پرتال
- Tags: دکتر, دکتر طاهر کاملی, طاهر کاملی, کانادا, مهاجرت, مهاجرت امریکا, وکیل, وکیل مهاجرت, ویزا, ویزای مهاجرت

اگر قصد مهاجرت دارید، روشهای مختلفی پیش روی شماست که میتوانید یکی از آنها را متناسب با شرایط خود برگزینید. از آنجایی که هر کشوری قوانین متفاوتی در زمینه مهاجرت و اعطا درجه شهروندی داشته، نمیتوان به طور قطعی از بهترین روش مهاجرت نام برد. با این حال به طور کلی، مهاجرت تحصیلی، شغلی و سرمایهگذاری در میان اکثریت کشورهای پیشرفته مسیر امنتر و سادهتری به شمار میآیند و افراد میتوانند پس از گذشت چندین سال برای اخذ اقامت دائم درخواست دهند.
بهترین کشورها برای مهاجرت
هر ساله بر اساس معیارهایی چون شاخص توسعه انسانی، شاخص سطح زندگی، چشمانداز اقتصادی، فرصتهای شغلی، نرخ بیکاری، زبان مشترک و امکان اخذ اقامت دائم و درجه شهروندی بهترین کشورهای مناسب مهاجرت در جهان ارزیابی و اعلام میشوند. طبق آخرین ارزیابی انجام شده در سال 2020 ده کشور برتر در زمینه مهاجرت عبارتند از:
کانادا:
کانادا به لحاظ مساحت، دومین کشور جهان است که 37 میلیون جمعیت را در خود جای داده است. اگر شما قصد مهاجرت به کانادا را دارید از روشهای مختلفی میتوانید برای آن اقدام کنید. ممکن است که از کارفرمایی در کانادا پیشنهاد شغلی دریافت کنید، یا بخواهید برای تحصیل در کانادا از طریق دانشگاهها و کالجها اقدام کنید، سرمایهگذاری در کانادا، ورود به عنوان کارآفرینی خلاق و یا خوداشتغال نیز از روشهای دیگر اخذ ویزای کانادا است. همچنین اگر از درآمد کافی برخوردار باشید میتوانید اسپانسرشیپ خانواده خود را نیز بر عهده بگیرید. کانادا به علت برخورداری از بالاترین استانداردهای آموزشی و کیفیت بالای زندگی به عنوان بهترین کشور جهان برای مهاجرت شناخته شده که فرآیند اخذ درجه شهروندی آن حدود 3 سال به طول میانجامد.
نیوزلند:
کشور نیوزلند با جمعیتی کمتر از پنج میلیون نفر، یکی از شادترین کشورهای حوزه انگلیسی زبان به شمار میآید. رایجترین روش مهاجرتی به این کشور از طریق مهاجرت کاری است. اگر شما در حرفه خود فردی ماهر هستید، برای مهاجرت به نیوزلند اقدام کرده و پیشنهاد کار بگیرید. کیفیت بالای زندگی، تحصیلات مناسب و نرخ پایین بیکاری موجب شده تا این کشور در مقام دوم بهترین کشورها برای مهاجرت قرار بگیرد. فرآیند اخذ شهروندی در این کشور 5 سال به طول میانجامد، اما به محض کسب درجه شهروندی، امکان ورود به استرالیا نیز برای متقاضیان فراهم خواهد شد.
سنگاپور:
سنگاپور که آن را قلب اقتصادی آسیا لقب دادهاند، جزیرهای کوچک در جنوب شرقی آسیا است که تنها 5 میلیون جمعیت دارد. این کشور در شاخص سطح زندگی در مقام پنجم جهانی قرار داشته که نشاندهنده کیفیت بالای زندگی مردمان آن است. همچنین سنگاپور محفل برخی از بهترین دانشگاههای آسیا و جهان است به نحوی که دانشگاه ملی سنگاپور در مقام یازدهم جهانی و دانشگاه تکنولوژی نانیانگ در مقام سیزدهم جهانی قرار دارند. ویزای تحصیلی و شغلی بهترین راههای مهاجرت به این کشور هستند. همچنین سنگاپور امتیاز ویژهای برای کارآفرینان در نظر گرفته و آنها میتوانند با درخواست ویزای استارت آپی زندگی و کار خود را در این کشور آغاز کنند. البته لازم به ذکر است که اخذ شهروندی سنگاپور حدود 10 سال زمان میبرد.
استرالیا:
استرالیا ششمین کشور بزرگ جهان است که 25 میلیون نفر از قومیتهای مختلف جهان در آن زندگی میکنند. عمده جمعیت این کشور در دو شهر سیدنی و ملبورن واقع شده که به عنوان دو شهر بزرگ چندفرهنگی Multicultural جهانی شناخته میشوند. متقاضیان میتوانند برای درخواست مهاجرت شغلی به عنوان فردی ماهر در این کشور با اسپانسرشیپ و یا بدون آن اقدام کنند. همچنین هفت دانشگاه اصلی این کشور دارای رتبهای زیر 100 بوده که عبارتند از: دانشگاه ملی استرالیا، دانشگاه سیدنی، دانشگاه ملبورن، دانشگاه نیو ساوت ولز، دانشگاه کوئینزلند، دانشگاه موناش و دانشگاه استرالیای غربی. به همین دلیل مهاجرت تحصیلی به استرالیا متقاضیان فراوانی در جهان و به ویژه ایران دارد. اخذ شهروندی حدود 4 سال به طول انجامیده و شهروندان از حق تحصیل و بیمه درمانی رایگان بهرهمند خواهند شد.
ایرلند:
ایرلند کشوری انگلیسی زبان در شمال غربی اروپا و سومین جزیره بزرگ آن با جمعیتی کمتر از پنج میلیون نفر است. تکنسینها و افراد دارای مشاغل تخصصی پس از دریافت ویزای شغلی، در کمتر از دو سال میتوانند اقامت دائم این کشور را دریافت کرده و در عرض 5 سال به شهروندی ایرلندی بدل شوند. همچنین ایرلند از جمله کشورهایی است که ویزای استارت آپی ارائه داده و کارآفرینان میتوانند برای مهاجرت به آن از این طریق اقدام کنند. این کشور پایگاههای اصلی بسیاری از کمپانیهای بزرگ را به علت پایین بودن نرخ مالیات در خود جای داده است.
هلند:
کشور هلند با 17 میلیون جمعیت، در قلب اروپا واقع شده و شاهراهی برای دسترسی به کشورهایی چون فرانسه و آلمان است. کیفیت بالای آموزشی، خدماتی، شغلی و حتی محیط زیستی این کشور را تبدیل به یکی از بهترین مقصدهای گردشگری و حتی مهاجرتی کرده است. زبان اصلی مردم هلندی بوده، اما 99% از آنها به زبان انگلیسی نیز صحبت میکنند. هلند یکی از پایتختهای صنعتی و تکنولوژیک اروپاست و کمپانیهای بزرگی چون Shel، Philips و Unilever در این کشور قرار دارند. مهاجرت شغلی و تحصیلی متداولترین راههای ورود به این کشور بوده و افراد میتوانند از طریق درخواست ویزای خوداشتغالی نیز زندگی خود را در آنجا آغاز کنند. پنج سال زمان میبرد تا مهاجران بتوانند شهروند هلند شوند.
آلمان:
کشور آلمان با 85 میلیون جمعیت به عنوان یکی از قطبهای صنعتی و تکنولوژیک اروپا شناخته میشود که در عین حال اقتصادی مقاومتی دارد. به عبارت دیگر هزینه بسیاری از خدمات عمومی در این کشور همچون خدمات درمانی، حمل و نقل، تحصیل و .. توسط دولت پرداخت شده و بدین ترتیب هزینههای زندگی از دیگر کشورهای اروپای غربی کمتر است. زبان آلمانی از ضروریاتی است که تمامی متقاضیان مهاجرت به آلمان باید آن را فرا بگیرند. مهاجرت شغلی و مهاجرت تحصیلی از روشهای رایج مهاجرت به این کشور هستند و افرادی که موفق به دریافت مدرک تحصیلات تکمیلی خود در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری شوند، شانس بهتری برای استخدام شدن در این کشور دارند. در صورت دارا بودن EU Blue Card، در طول 6 ماه میتوانید شهروندی آلمانی شده و در غیر این صورت این فرآیند 6 سال زمان میبرد.
دانمارک:
دانمارک که آن را شادترین کشور جهان نیز لقب دادهاند، با جمعیتی حدود 6 میلیون نفر در شمال اروپا واقع شده است که از سطح بالای زندگی و نرخ بیکاری پایینی برخوردار است. کارآفرینان و افراد متخصص میتوانند به ترتیب برای اخذ ویزای استارت آپی و حرفهای در این کشور اقدام کنند. مهاجران در صورت موفقیت در کسب و کار خود میتوانند اقامت دائم را کسب کنند اما اخذ درجه شهروندی دانمارک حدود 9 سال به طول میانجامد.
سوئد:
سوئد از دیگر کشورهای شمالی اروپا بوده که با جمعیت 10 میلیون نفره به عنوان یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت و زندگی شناخته میشود. این کشور با اعطای بورسیههای کامل دولتی و دانشگاهی، دانشجویان زیادی را از سراسر جهان جذب کرده و به همین دلیل مهاجرت تحصیلی روشی متداول برای ورود به این کشور است. مهاجرت شغلی از طریق دریافت پیشنهاد کار از کارفرمایان نیز از روشهای رایج مهاجرت به سوئد است. مهاجران میتوانند پس از گذشت پنج سال عنوان شهروند سوئدی را از آن خود سازند.
سوئیس:
سوئیس یکی از پیشرفتهترین کشورهای اروپایی است که از مناظر طبیعی زیبایی نیز برخوردار است. کیفیت بالای زندگی و نرخ پایین بیکاری این کشور را به یکی از اصلیترین مقاصد مهاجران در جهان تبدیل کرده است. سوئیس یکی از بهترین نظامهای آموزش عالی را در رشتههای فنی و مهندسی داشته که بورسیههای متنوعی را نیز در این زمینه ارائه میدهد. همچنین مهاجرت شغلی برای تکنسینها و شاغلان در این گروههای شغلی یکی از بهترین روشها برای مهاجرت به سوئیس به شمار میآید. برای اخذ درجه شهروندی، مهاجران باید به مدت حداقل 10 سال در این کشور زندگی کرده و در یکی از زبانهای فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی و رومانش (زبان سوئیسی) تسلط داشته باشند.
بدون دیدگاه